Over Ons

Zoals we inmiddels allemaal weten is de nieuwbouw in volle gang. Dat dit nog al wat voeten in de aarde heeft gehad is zeker niet bij iedereen bekend. Feit is dat wij bijna 2 jaar hebben moeten wachten voordat e.e.a gerealiseerd werd en nu ook wordt uitgevoerd.

2 jaar geleden heeft de gemeente het terrein waar ons oude pand stond ontruimd dit in het kader van een herindeling/verplaatsing van de sport verenigingen en het verkrijgen van nieuwe bouwgrond binnen de gemeente.

Dat er voor een dergelijke verhuizing/nieuwbouw goede afspraken moeten worden gemaakt met de gemeente/politici lijkt mij duidelijk maar ik was de enige denk ik….

Inmiddels zitten wij al bijna 2 jaar in een tijdelijk onderkomen en had het maar weinig gescheeld of de hele nieuwbouw was niet door gegaan.

Uiteindelijk wordt er nu gebouwd maar de plannen zijn iets anders dan ooit oorspronkelijk neer gezet.

Uit de tekening blijkt dat wij gelukkig ruimte genoeg tot onze beschikking krijgen en niet alleen wij als darts afdeling maar ook de andere verenigingen zullen hun plek wel vinden in het nieuwe pand.

De foto’s tonen de voortgang van de bouw tot medio oktober 2010. De geplande oplevering ligt in februari 2011 dit dan weer ijs en weder dienende zoals het zo mooi gezegd wordt.

Ik zal proberen de bouw zo veel mogelijk te volgen en de site van nieuwe foto’s te voorzien.

Plattegrond

Hier is de plattegrond van de nieuwe dartlokatie van dartvereniging Weesper Flyers!

Bekijk Plattegrond